Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că, la Sibiu, campania de vaccinare împotriva COVID-19 va începe în 31 decembrie, la Spitalul Judeţean. "Îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar şi social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze", a afirmat Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vaccinarea anti-COVID19 începe la Sibiu pe data de 31 decembrie. Ca membru al Guvernului, ca fost vicepremier al României implicat în toate eforturile de combatere a pandemiei, îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar şi social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze", a afirmat Raluca Turcan, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

Ea a menţionat că, la Sibiu, campania de vaccinare va începe la Spitalul Judeţean şi va continua cu Spitalul de Pediatrie şi cel Militar.

"Suntem în faţa unui moment care aduce speranţă, dar care trebuie completat de responsabilitate", a adăugat Turcan.

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunţat, marţi, că 712 persoane au fost vaccinate împotriva coronavirus în ultimele 24 de ore, numărul total al celor vaccinaţi ajungând la 2.778.

Marţi, au ajuns în România peste 140.000 de doze de vaccin, în cea de-a doua tranşă, după cea simbolică din 25 decembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.