O femeie însărcinată din Tulcea a solicitat sprijinul cadrelor medicale, dar ambulanţa trimisă către aceasta a rămas blocată în zăpadă, în zona respectivă intervenind mai multe utilaje de deszăpezire şi a fost solicitat şi un elicopter SMURD care a preluat-o şi a dus-o la Spitalul Judeţean Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, o femeie însărcinată din localitatea Războieni a cerut vineri dimineaţă ajutorul cadrelor medicale, ea spunând că ar avea contracţii.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean a fost trimisă către femeie, dar nu a putut ajunge la destinaţie şi a rămas blocată în zăpadă în zona localităţii Rahmanu.

Trei utilaje de deszăpezire intervin pentru a debloca drumul.  În paralel a fost cerut şi ajutorul unui elicopter SMURD, aparatul de zbor de la Galaţi deplasându-se către femeia însărcinată şi transportând-o la Spitalul Judeţean Tulcea.

În cursul zilei de joi, mai multe femei însărcinate în nouă luni au cerut sprijinul pompierilor pentru a ajunge la spital deoarece drumurile erau blocate de zăpadă, acestea fiind transportate în condiţii de siguranţă la unitatea medicală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.