Două ambarcaţiuni, în care se aflau cinci persoane, s-au ciocnit duminică, pe un canal, în zona lacului Isac din judeţul Tulcea, iar două persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 23 august, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că două ambarcatiuni s-ar fi ciocnit pe un canal, în zona lacului Isac.
 
„Din primele verificări a rezultat faptul că o ambarcaţiune în care se afla o persoană, în timp ce se deplasa pe un canal între lacurile Isac şi Uzlina,in zona localităţii Murighiol, pe fondul neatenţiei, a intrat în coliziune cu o ambarcaţiune în care se aflau patru persoane. În urma impactului, două persoane au necesitat ingrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.