Doi elevi au obţinut media de admitere 10 în judeţul Tulcea, în timp ce cea mai mică medie cu care un elev a fost admis este de 2.15. Nouă candidaţi nu au fost repartizaţi, ei având medii cuprintre între 4.02 şi 6.30

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Tulcea s-au înregistrat două medii de 10, acestea fiind obţinute de două absolvente de la Şcoala Gimnazială ”Alexandru Ciucurencu” din Tulcea. Fetele au fost admise la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Tulcea.

De altfel, această unitate de învăţământ se află pe primul loc în judeţ, cea mai mică de admitere fiind de 7.72. La alte două unităţi de învăţământ ultima medie de admitere a fost peste 7, este vorba de Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret” Tulcea, unde ultima media a fost de 7.69 şi Liceul Teoretic ”Ion Creangă” – 7.07

Ultima medie cu care un elev a intrat la liceu în judeţul Tulcea a fost de 2.15, iar 12 elevi au fost admişi având media sub 3. Au existat nouă candidaţi nerepartizaţi, ei înregistrând medii cuprinse între 4.02 şi 6.30.

La nivelul judeţului au rămas libere 109 locuri, la opt unităţi de învăţământ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.