Un centru de informare turistică a fost inaugurat, vineri, în comuna tulceană Nufăru, turiştii putând găsi oferte de cazare în zonă, dar şi obiective de vizitat în localitate şi în împrejurimi, de la gura Deltei Dunării, valoarea proiectului fiind de 130.000 de euro, fonduri europene nerambursabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Tulcea, vineri, a avut loc inaugurarea Centrului de informare turistică şi promovare din comuna Nufăru, realizat printr-un proiect european finanţat prin Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, valoarea investiţiei fiind de 130.000 de euro.

“Obiectivul principal pe care îl are în vedere primăria comunei Nufăru prin înfiinţarea acestui centru de informare şi promovare este acela de a contribui la creşterea circulaţiei turistice locale şi regionale. Centrul pune la dispoziţie oferta locală de cazare din zonă, prin promovarea obiectivelor specifice comunei şi împrejurimilor de la gura Deltei Dunării”, se arată în comunicat.

Beneficiarii direcţi ai acestui proiect sunt turiştii români şi străini, dar şi tur –operatorii de turism cărora li se oferă posibilitatea să îşi promoveze pachetele turistice prin materiale şi publicaţii distribuite vizitatorilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.