Bărbatul din Tulcea amendat de jandarmi cu suma de 10.000 de lei, pentru că a mers să se tundă deşi era în izolare la domiciliu, a fost dus apoi într-un centru de carantină din care a încercat să fugă după numai câteva ore. El a fost mutat apoi într-un alt centru de carantină, de unde a fugit, fiind prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ)Tulcea a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat aflat într-un centru de carantină, a încercat să fugă, fiind prins de oamenii legii.

IJJ reaminteşte că duminică dimineaţa, jandarmii l-au amendat cu suma de 10.000 de lei pe bărbatul respectiv deoarece nu a fost găsit acasă, aflându-se pe lista persoanelor izolatate la domicilu,  el spunând ulterior că a mers să se tundă. Pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul a fost dus într-un centru de carantină pentru 14 zile, având obligaţia să suporte toate cheltuielile în această perioadă. 

După câteva ore, bărbatul a fost surprins în timp ce ieşea din cameră pe acoperişul clădirii în care funcţionează centrul de carantină.

Autorităţile au decis atunci ca el să fie transferat în alt centru de carantină, iar duminică seara un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a prezentat pentru a însoţi echipajul ISU care urma să facă transferul persoanei respective.

“În timp ce erau desfăşurate procedurile necesare pentru transfer, bărbatul a fost observat în timp ce sărea gardul centrului de carantină. Agenţii de poliţie au plecat imediat în urmărirea sa, bărbatul fiind imobilizat după aproximativ 150 de metri”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea.

Bărbatul a fost transferat într-un alt centru de carantină, însoţit de un echipaj al poliţiei rutiere şi de echipa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.