Un bărbat internat la Spitalul Judeţean Tulcea avea asupra sa un pistol, arma fiind din categoria celor neletale, se afla într-o pungă şi nu avea butelie de gaz şi încărcător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Română a anunţat că, vineri dimineaţa, jandarmii au fost solicitaţi să intervină prin 112 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea deoarece agentul de pază a anunţat că un bărbat, internat la secţia de chirurgie,  are asupra lui o armă.
 
„Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz şi încărcător.Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deţine o autorizaţie pentru arma în cauză”, a transmis Jandarmeria Română.
 
Jandarmii tulceni au confiscat arma. Bărbatul va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de port armă fără drept, în sediul instituţiilor publice. În cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare de la un an la cinci ani şi interzicerea unor drepturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.