Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost căutat de pompieri, duminică seara, după ce a fost văzut ultima oară pe un ponta de acostare aflat pe malul Dunării. Operaţiunea de căutare a fost oprită, urmând să fie reluată luni dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că duminică, în jurul orei 17.30, prin apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor deoarece în zona localităţii Tudor Vladimirescu un bărbat ar fi dispărut. 
 
`Din informaţiile primite de la apelant, se pare ca un bărbat, în vârstă 56 de ani, a fost văzut ultima dată pe un ponton de acostare, aflat pe malul stâng al fluviului Dunărea. La locul indicat s-au deplasat de urgenţă 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR)”, a transmis ISU Tulcea.
 
Căutările au fost oprite după aproximativ două ore, urmând să fie reluate luni dimineaţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.