Poliţiştii tulceni au deschis o anchetă după ce un consilier judeţean, care era confirmat cu COVID-19 şi se afla în izolare la domiliciu, a mers la şedinţa Consiliului Judeţean, cercetările fiind făcute pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Tulcea a transmis că poliţiştii s-au sesizat din oficiu în legătură cu acest caz. 
 
"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, judeţul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor”, a transmis IPJ Tulcea. 
 
Consilierul judeţean PNL Ionel Racheleanu s-a prezentat, vineri, la şedinţa Consiliului Judeţean Tulcea deşi se afla în izolare la domiliciu pentru că fusese diagnosticat cu COVID-19. El ar fi obţinut o adresă din partea Direcţiei de Sănătate Publică pentru a merge la Spitalul Judeţean Tulcea pentru o analiză medicală, dar s-a prezentat la sedinţa CJ.
 
Ionel Racheleanu s-a apărat spunând că nu mai transmite boala şi că sâmbătă era ultima sa zi de izolare. 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, i-a transmis consilierului judeţean să iasă din sală, în caz contrar acesta urma să fie evacuat. Ionel Racheleanu s-a conformat şi a ieşit din sală.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.