Premierul Mihai Tudose a relatat, marţi, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia de echipamente medicale pentru mai multe judeţe, că dimineaţă l-a sunat un preşedinte de CJ să îl întrebe el de ce nu a primit, iar răspunsul a fost: ”N-ai scris, n-ai cerut, n-ai solicitat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul l-a felicitat pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi a subliniat că semn area acestor contracte reprezintă un pas spre normnalitate, că nu e un eveniment extraordinar şi că ar vrea ca astfel de evenimente să nu mai fie extraordinare.

”Felicitări domnului ministru şi felicitări celor din sală pentru că aţi aplicat. Azi dimineaţă am primit un telefon de la un preşedinte de CJ care era nemulţumit că el de ce nu. Răspunsul a fost foarte simplu: e ca la loto, ne-am jucat. N-ai scris, n-ai cerut, n-ai solicitat. Aşa că încă o dată felicitări pentru cei care sunt în această sală, felicitări că vă pasă de cei pe care îi reprezentaţi, aveţi un partener în Guvern. Şi un sfat pentru cei care nu sunt prezenţi, să scrie, să ceară, pentru că vor primi ajutor”, a afirmat Mihai Tudose.

Premierul, ministrul Sănătăţii şi o serie de preşedinţi de consilii judeţene au participat, marţi, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea şi partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.