Trupul neînsufleţit al elevului de 16 ani de la Colegiul Militar din Craiova, care dispăruse în mare la Mamaia, a fost găsit, joi, pe o plajă din Năvodari. Reprezentanţii MApN precizează că împrejurările decesului sunt cercetate de către Parchetul militar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa au arătat că s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa că, în apropiere de tabăra din Năvodari, pe plajă se afla trupul neînsufleţit al unei persoane, astfel că au fost trimise echipaje de intervenţie.

Ulterior, s-a confirmat că este vorba despre trupul elevului dispărut la Mamaia.

"Drum lin către cer, copil frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace! Iosif a fost găsit astăzi după ce trupul neînsufleţit a fost adus de valuri în zona localităţii Năvodari. Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” şi participa la „Şcoala de vară”, în garnizoana Constanţa. Suntem alături de familia greu încercată", au transmis reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale, pe Facebook.

De asemenea, reprezentanţii MApN precizează, într-un comunicat de presă, că împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar. 



În urma acestui tragic eveniment, lucrările Scolii de vară au fost anulate, mai spun ei.

Elevul Colegiului Militar din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispăurt în mare marţi după amiază, în zona staţiunii Mamaia, el fiind căutat de scafandri.

Potrivit Ministerului Apărării, el participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.
 
Dispariţia sa a fost anunţată la prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care au intervenit cu o ambarcaţiune şi cu 17 scafandri. El a fost căutat şi de scafandri de la MApN.
 
La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.