O cursă feroviară specială a fost introdusă între Iaşi şi Chişinău, pentru pasagerii zborurilor deviate la Aeroportul Internaţional din Iaşi, după ce Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian. Trenul special circulă în fiecare zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Consiliului Judeţean Iaşi, "Calea Ferată din Moldova" a anunţat reintroducerea cursei Chişinău-Iaşi (şi retur), ca urmare a devierii zborurilor dinspre şi către Chişinău, odată cu închiderea spaţiului aerian al Republicii Moldova.

Trenul va circula în fiecare zi a săptămânii, plecând din Chişinău la ora 6.40 (cu sosire la Iaşi la 11.13) şi din Iaşi la 17.40 (cu sosire la Chişinău la 21.52).

Totodată, transferul de la şi spre Aeroportul Internaţional Iaşi este gratuit, cursa fiind oferită de Aeroportul din Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi, în colaborare cu IDEP Moldova şi Asociaţia Patronală a Industriei Turismului din RM - APIT

Totodată, o cursă specială este operată de Compania de Transport Public Iaşi: autobuzul va face legătura între Gara Socola şi Gara Centrală, de unde pasagerii vor putea merge în direcţiile comunicate Poliţiei de Frontieră la coborarea din tren în Gara Socola.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.