Trei persoane care vindeau ilegal artificii au fost depistate de poliţiştii ilfoveni, pe numele lor fiind întocmite dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea privind regimul materialelor explozive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat de 31 de ani a fost prins, joi, în localitatea Domneşti, de poliţiştii din Ilfov, în timp ce încerca să vândă aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice din categoria F2 (articole pirotehnice de divertisment care prezintă un risc scăzut şi un nivel de zgomot scăzut şi care sunt destinate utilizării în exterior în spaţii restrânse, n.r.), fără a deţine autorizaţie şi documente de provenienţă, anunţă IPJ Ilfov.

"Totodată, în parcarea unui complex comercial din Dobroeşti, au fost depistate două autoturisme în care erau depozitate mai multe produse pirotehnice.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu ocazia verificărilor efectuate în interiorul autoturismelor, poliţiştii au depistat 249 de cutii ce conţineau materiale pirotehnice", potrivit poliţiştilor ilfoveni.

Pentru că cele două persoane care deţineau articolele pirotehnice nu au putut prezenta documente de provenienţă şi autorizaţie pentru deţinere şi comercializare, materialele au fost ridicate şi lăsate în custodia unei societăţi autorizate în domeniu, precizează IPJ Ilfov.

Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.