Transferul către Consiliul Local Sector 3 al unor porţiuni de străzi aflate în administrarea Primăriei Capitalei şi pe care sunt executate lucrări a fost scos, luni, de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de hotărâre în acest sens împuternicea Administraţia Străzilor să încheie protocoale privind darea în administrare temporară către Consilul Local al sectorului 3 pe durata execuţiei lucrărilor a unor părţi din zona străzilor aflate în administrarea municipiului Bucureşti şi în administrarea Administraţiei Străzilor.

Proiectul a fost criticat de consilierii USB şi de cei ai PNL.

Argumentul Direcţiei Transporturi a Administraţiei Străzilor a fost acela că Primăria Sectorului 3 "derulează un plan amplu de regenerare a spaţiului verde aflat în administrarea sa", acţiune care nu poate avea loc "fără a include porţiuni de spaţiu pietonal aflat în administrarea Municipiului Bucureşti".

Presa a relatat că Primăria Sectorului 3 a cheltuit, în ultimii ani, milioane de euro pentru reamenajarea trotuarelor de pe Bulevardul Unirii, între Piaţa Unirii şi Piata Alba Iulia, în condiţiile în care artera respectivă se află în administrarea Primăriei Capitalei.

De altfel, pentru aceste lucrări, fostul primar general Sorin Oprescu l-a amendat de trei ori pe edilul Robert Negoiţă, cu sume cuprinse între 5.000 şi 50.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.