Traficul feroviar între staţiile CFR Predeal şi Timişu de Sus a fost reluat, marţi, la ora 10.44, a anunţat CFR. Circulaţia trenurilor fusese oprită pentru finalizarea lucrărilor de remediere a defecţiunilor apărute la firul de contact, distrus de căderea mai multor copaci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La ora 10.44 s-a redeschis firul II între Predeal şi Timişu de Sus în condiţii normale. Trenurile circulă cu locomotive electrice”, a anunţat, marţi, CFR.
 
Compania precizase anterior că personalul feroviar intervine pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii la linia de contact pe intervalul de staţii Predeal - Timişu de Sus, zonă afectată în a doua parte a zilei de luni, 10 septembrie 2018, de prăbuşirea arborilor de pe versanţi, care au rupt firul de contact şi cablul purtător pe întreaga distanţă.

Trenurile de călători care asigură legătura pe relaţia Bucureşti - Braşov au staţionat în gările Timişu de Sus şi Braşov. Au fost afectate trenurile  IR 1644, R 3002, IR 1742, IR 1528 şi R 3004. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.