Traficul rutier este aglomerat, vineri seară, pe DN 1, între Posada şi Comarnic, pe sensul spre Capitală, dar şi pe sensul de coborâre, în zona staţiunilor prahovene Azuga, Buşteni şi Sinaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că, vineri seara, se înregistrează valori de trafic în creştere pe DN 1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, fiind trafic intens între kilometrii 115-110, între localităţile Posada şi Comarnic, pe sensul către Capitală.

Totodată, se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN 1, între kilometrii 138 şi 131, între staţiunile Azuga şi Buşteni, dar şi pe tronsonul kilometric 123 -121, în zona staţiunii Sinaia.

"Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", a arătat Centrul Infotrafic.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.