IGPR informează că duminică la ora 13.00 se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, între kilometrii 137 – 131, de la limita cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni. De asemenea, trafic intens este şi în zona localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Bucureşti, nefiind însă formată coloană. Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor mai multe rote alternative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti”, arată informarea IGPR.

Conform sursei citate, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Autorităţile recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.