Traficul pe DN 75 este îngreunat, luni seară, între localităţile bihorene Arieşeni şi Ştei, din cauza unei avalanşe. Drumarii au reuşit să deblocheze un fir de circulaţie şi continuă să intervină pentru ca traficul să revină la normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe DN 75, km 23, între localităţile Arieşeni şi Ştei, judeţul Bihor, se intervine de urgenţă cu utilajele din dotarea SDN Oradea în urma unei avalanşe. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, iar în momentul de faţă se desfăşoară alternativ, pe un singur fir, dirijată de poliţie", a anunţat, într-o postare pe Facebook, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

Conform sursei citate, drumarii SDN Oradea fac eforturi pentru ca circulaţia să se reia pe ambele benzi, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp. Utilajele de deszăpezire vor rămâne în zonă pentru a putea interveni de urgenţă dacă va mai fi cazul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.