Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă, traficul feroviar este întrerupt în judeţul Timiş, pe tronsonul Recaş – Topolovăţ, după ce a căzut tensiunea. Şase trenuri, între care patru de persoane, sunt afectate. De asemenea, este întrerupt traficul feroviar în judeţul Gorj, după ce pantograful unui tren a agăţat crengile unui copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe magistrala de cale ferată 900, pe tronsonul Recaş – Topolovăţ, judeţul Timiş, a căzut tensiunea”, a transmis Infostrafic.

Sursa citată a precizat că, din acest motiv, şase trenuri (patru de persoane şi două marfare) sunt oprite în staţii, până la remedierea defecţiunii.

De asemenea, Infotrafic anunţă că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202, Târgu Jiu – Craiova, este oprită între staţiile CF Budieni şi Copăcioasa, judeţul Gorj, după ce pantograful unui tren a agăţat crengile unui copac.

În urma acestui incident, a căzut tensiunea de pe firul de contact.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.