Fiecare şcoală din municipiul Focşani va avea din acest an uniforme proprii. Toţi copiii vor purta tricouri, însă de culori diferite, alese de fiecare unitate de învăţământ în parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit viceprimarului oraşului Focşani, Alexandra Tătaru, aceste tricouri sunt model unic, dar sunt personalizate, fiecare unitate de învăţământ având propria culoare 

"E un lucru bun, dă personalitate, copiii se pot mândri cu acea culoare specifică şcolii lor, cu acel brand, care să-i reprezinte", a declarat, luni, viceprimarul municipiului Focşani. 

Pe tricou este şi un ecuson brodat, pe care se regăseşte numele unităţii. Unele şcoli au adoptat ţinuta proprie chiar din prima zi de şcoală, altele o implementează pe parcurs. 

Noile uniforme vizează doar şcolile generale.  

În judeţul Vrancea, din cele aproximativ 450 de şcoli cu personalitate juridică, aproape jumătate nu au autorizaţii sanitare, iar 73 vor funcţiona în acest an şcolar fără să aibă avizul ISU pentru incendii. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.