Toate şcolile şi grădiniţele din municipiul Buzău vor rămâne în sistem online toată săptămâna viitoare, indiferent de rata de vaccinare a personalului angajat. Decizia aparţine consiliilor de administraţie şi are legătură cu rata de infectare din localitate, care depăşeşte 11 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău au anunţat, vineri seară, că toate unităţile de învăţământ din municipiul reşedinţă de urgenţă vor rămâne în sistem online toată săptămâna viitoare.  

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ de la nivelul oraşului au luat în considerare când au decis rămânerea în online rata de incidenţă care se înregistrează la  acest moment în municipiul Buzău. 

Conform datelor de la Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul municipiului rata de infectare este vineri  11.09, iar la nivelul judeţului este 7. 58, cea mai mare incidenţă fiind în localitatea  Cernăteşti- 14.23. 

La nivelul judeţului Buzău, procentul de imunizare a cadrelor didactice este de 61,6%. 

În 5 unităţi de învăţământ, sunt imunizaţi toţi angajaţii. De asemenea, în multe şcoli din municipiu rata de vaccinare este de peste 60 la sută. 

Cei mai puţini angajaţi vaccinaţi sunt în Şcoala gimnazială din comuna Chiliile, unde, conform site-ului ISJ Buzău, rata de vaccinare este 0. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.