Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, care este unitate suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, are ocupate toate paturile destinate acestor pacienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit directorului medical al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, Felicia Vasile, miercuri, în acest spital sunt internaţi 152 de bolnavi, capacitatea declarată a spitalului pentru pacienţii cu COVID-19 fiind de 150.

Dintre cei 152 de bolnavi, 8 sunt în stare gravă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Conform dr. Felicia Vasile, şi mai grav este că în următoarele zile vor fi doar câteva externări, ceea ce înseamnă că se va menţine în continuare un număr ridicat de pacienţi în spitalul suport.

Bolnavi cu COVID-19 mai sunt internaţi şi în Spitalul Judeţean Buzău, în secţiile de Pneumftiziologie şi Boli Infecţioase, unde de asemenea mai sunt doar câteva paturi neocupate.

În judeţul Buzău s-au înregistrat, până miercuri, 583 de bolnavi cu coronavirus. Dintre aceştia s-au vindecat 315, iar 12 au decedat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.