Un bărbat s-a aruncat, vineri, de pe un pasaj din Timişoara şi a căzut pe o maşină aflată în trafic. Acesta a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanţă şi a fost dus de urgenţă la spital. Este a treia tentativă de sinucidere, la Timişoara, în această săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină. Acesta a fost dus la spital”, a transmis IPJ Timiş.
 
Potrivit ISU Timiş, bărbatul ar avea aproximativ 50 de ani.
 
Aceasta este a treia tentativă de sinucidere din Timişoara.
 
Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Şagului din Timişoara şi a căzut pe acoperişul de la intrarea în bloc. A supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital.
 
Joi un bărbat de 37 de ani, cadru militar, a stat 24 de ore pe pervazul ferestrei de la etajul 7 ameninţând că se va arunca în gol. Un negociator şi un pompier care a coborât în rapel de la un etaj superior au reuşit să îl imobilizeze. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.