A fost stabilită cauza degajărilor de fum de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, acesta provenind de la un aparat de purificare a aerului cară s-a defectat în timp ce era folosit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O comisie formată din pompieri şi poliţişti a stabilit cauza producerii degajării de fum de la Spitalul de Copii din Timişoara.

„Astăzi, la ora 10:00, o comisie formată din reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, împreună cu echipa CFL din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, s-a deplasat la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timişoara pentru a stabili cauza probabilă a evenimentului din cursul nopţii” , a precizat ISU Timiş.

Incendiul s-a produs la etajul unu al spitalului.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul s-a produs în camera tehnică, situată la etajul 1 al imobilului, din cadrul compartimentului transplant medular, iar cauza probabilă a incendiului care a dus la degajări mari de fum la nivelul etajelor 1 şi 2 ale spitalului, a fost defectarea pe timpul exploatării a unui aparat electric de purificare a aerului”,  mai transmite ISU Timiş.

Planul roşu de intervenţie a fost activat duminică noaptea, la Timişoara, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de copii ”Louis Turcanu”, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.