Doi adulţi şi trei copii din Timişoara au fost transportaţi la spital, joi, după ce în apartamentul în care locuiesc s-a făcut dezinsecţie, iar ei au avut dificultăţi de respiraţie. Echipajul CBRN nu a detectat substanţe toxice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a făcut dezinsecţie în apartamentul în care locuieşte cu familia, pe strada Aştrilor din Timişoara. Imediat la faţă locului s-au deplasat 1 echipaj de stingere, 1 echipaj CBRN, 1 echipaj SMURD şi 3 ambulanţe SAJ”, a declarat pentru News.ro, Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.
 
Toţi membrii familiei au fost evaluaţi medical şi duşi la spital. Este vorba despre doi adulţi şi trei copii.
 
Echipajele ajunse la faţa locului au ventilat camerele apartamentului în care s-a făcut dezinsecţia, dar şi apartamentele vecine, iar echipajul CBRN nu a detectat substanţe toxice.
În luna noiembrie 2019, tot la Timişoara, un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama acestuia din urmă, o tânără în vârstă de 28 de ani, au murit după ce în blocul în care locuiau au fost făcute dezinsecţie şi deratizare. Patronul firmei de dezinsecţie a fost condamnat definitiv în 31 ianuarie, la  6 ani şi 9 luni de închisoare şi achitarea unor sume de bani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.