Societatea de Transport Public Timişoara anunţă că de la 1 martie se va relua circulaţia vaporaşelor pe Bega şi că ambarcaţiunile au fost coborâte la apă sâmbătă, pentru probe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne pregătim de reluarea circulaţiei pe Canalul Bega! Vaporaşele au fost coborâte la apă în această dimineaţă, urmând a efectua probe funcţionale în zilele viitoare. Din 01.03.2024 vă aşteptăm din nou la o plimbare pe Bega alături de echipajele navelor S.T.P.T”, anunţă STPT, sâmbătă.

Traseul curselor pe Bega, graficul de circulaţie, dar şi staţiile în care vor opri urmează să fie disponibile în curând pe site-ul STPT.

Preţul unui bilet pentru o călătorie cu vaporaşul, în regim de transport public, pe cursul râului Bega, în interiorul Timişoarei, este de doar 1 leu.

Vaporaşele vor face şi curse de agrement, tot pe Bega, însă nu doar pe teritoriul Timişoarei, ci până la ecluza de la Sânmihaiu Român. O astfel de călătorie durează 2 ore, iar preţul unui bilet va costa, pentru un adult, 30 de lei, 10 lei pentru copii, iar persoanele cu dizabilităţi, copiii cu vârsta sub 7 ani, elevii, studenţii şi pensionarii de pe raza judeţului Timiş vor beneficia de gratuitate, pe baza documentelor doveditoare.

Un vaporaş care circulă pe Bega are o capacitate de 50 de persoane.

Societatea de Transport Public Timişoara are în administrare 7 vaporaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.