Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL) şi viceprimarul Dan Diaconu (PNL) au fost audiaţi la Poliţie, vineri, în cazul porţii de peste 50.000 de euro care se afla la ieşire din Timişoara şi care în timpul furtunii din luna septembrie anul trecut a căzut peste maşina unui tânăr. În urma incidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Timiş, primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Dan Diaconu au fost vineri la audieri în dosarul penal deschis de poliţişti în cazul porţii de la intrarea în oraş, pe Calea Lugojului, care a căzut peste o maşină, în timpul unei furtuni, omorând un tânăr.

În 17 septembrie 2017, o furtună puternică a doborât poarta de intrare în oraş, pe Calea Lugojului, care fusese reabilitată cu 50.000 euro, peste maşina unui tânăr care se adăpostea de vântul puternic, la marginea şoselei. În cădere, poarta l-a omorât pe bărbat.

Poliţia a deschis atunci un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, Primăria Timişoara a dispus o expertiză a lucrărilor la acea poartă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.