Pompierii din judeţul Timiş au intervenit pentru a salva doi căţei şi pe mama lor, care au căzut într-un canal tehnologic, în localitatea Periam. Operaţiunea a fost urmărită de mai mulţi copii care locuiesc în apropiere şi care la final au adoptat animalele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La intervenţie au participat pompierii din oraşul Sânnicolau Mare şi voluntarii de la Periam.
 
”Pompierii din cadrul Statiei Sânnicolau Mare, împreună cu voluntarii SVSU Periam au intervenit pentru salvarea patrupezilor căzuţi la o adâncime de aproximativ 2 m, în comuna Periam. Pe cât de repede au fost salvaţi, pe atât de repede şi-au găsit şi stăpâni”, a transmis joi ISU Timiş.
 
Mai mulţi copii au adoptat animalele. 
 
”Doi căţei şi mama lor au fost adoptaţi de către copiii care i-au urmărit cu atenţie pe pompieri, în timp ce salvau, rând pe rând, câte un căţel. Aceştia au aşteptat nerăbdători finalul misiunii. Felicitări pompierilor şi copiilor cu suflet de salvator!”, a mai transmis ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.