O fată de 13 ani, din Timişoara, care a fost abuzată sexual de tatăl şi de mama sa timp de cinci ani, a făcut o plângere la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Reprezentanţii DGASPC Timiş au sesizat Poliţia, iar părinţii fetei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Timp de cinci ani, o fată de 13 ani din Timişoara, a fost abuzată sexual de părinţii ei. Copila şi-a făcut curaj şi a povestit ororile prin care trece, la DGASPC Timiş. Reprezentanţii acestei instituţii au anunţat Poliţia, iar poliţiştii au făcut vineri o percheziţie la familie.
 
Tatăl, un bărbat de 44 de ani, şi-a abuzat sexual propria fată încă de când aceasta avea opt ani. Mama fetei, în vârstă de 40 de ani, a făcut şi ea acelaşi lucru în perioada 2019 - 2020.
 
Cei doi părinţi au fost reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de viol în formă continuată, agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului şi corupere sexuală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.