O terasă din Mamaia şi un restaurant din Constanţa, ambele având acelaşi administrator, au fost închise temporar de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, după ce echipele de control au găsit produse expirate, gândaci şi mizerie. De asemenea, au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 25.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat joi seară, că echipele de control au verificat restaurantul D’Aqua Dolce din Constanţa şi terasa cu acelaşi nume din Mamaia, ambele unităţi având acelaşi administrator.

La cele două unităţi comisarii CJCP au găsit mai multe nereguli, cele mai grave fiind prezenţa gândacilor, a produselor expirate, mărfuri depozitate necorespunzător şi practici comerciale incorecte.

Horia Constantinescu a precizat că restaurantul din Constanţa a fost amendat cu 10.000 de lei, iar terasa din Mamaia cu 15.000 de lei, ambele unităţi fiind închise temporar până la remedierea deficienţelor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.