Un elev de la un liceu din Alexandria, judeţul Teleorman, a fost agresat de tatăl unui coleg, în urma unui conflict pe care l-a avut cu acesta şi a ajuns la spital. Bărbatul avea asupra sa un cuţit, dar anchetatorii nu au stabilit deocamdată dacă a fost sau nu folosit în timpul conflictului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că miercuri a avut loc un conflict între doi elevi, unul de 14 ani şi altul de 18 ani, la Liceul Tehnic numărul 1 Alexandria.

În urma acestui scandal, băiatul de 14 ani şi-a chemat în ajutor tatăl, care a venit însoţit de un prieten, aceştia agresându-l pe elevul de 18 ani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După acest conflict, cei doi elevi au fost transportaţi la spital.

Elevul de 18 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor şi plagă escoriată la braţul drept, iar cei de 14 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a liniştii publice, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul şi
folosirea de obiecte periculoase după ce asupra tatălui a fost găsit un cuţit.

Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit dacă acest cuţit a fost folosit în timpul conflictului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.