Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a anunţat că a solicitat fiecărui manager de spital suport COVID să reanalizeze situaţia şi să pregătească un scenariu pentru pacienţii cu patologie non-COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am solicitat fiecărui manager al fiecărui spital suport COVID să-şi reanalizeze situaţia, prezenţa patologiei COVID, iar în măsura în care poate, să pregătească şi un scenariu pentru cei cu patologie non-COVID, ori prin alocarea pacienţilor cu infecţie SARS-CoV-2 în anumite pavilioane cu circuite separate, ori prin transferarea acestora, dacă există posibilităţi, în altă parte”, a declarat Nelu Tătaru, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Piteşti. 

Ministrul Sănătăţii a adăugat că „în acest moment şi spitalul din Câmpulung (Muscel - n.r.) poate să facă această evaluare”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.