Deputatul Tănase Stamule (PNL) a declarat, maţri, în emisiunea Proiect de Ţară -România, de la Prima News, că există un consens politic la nivelul coaliţiei pe pensiile speciale şi se lucrează la soluţie. El a precizat că nu crede în şocuri, şi să zicem acum că de mâine toată lumea iese la 65 de ani la pensie e o naivitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se va lucra intens în perioada următoare, va fi o soluţie agreată de toate părţiile pentru că altfel nu ajungem la tranşa a treia din PNRR, Banca Mondială a venit cu o soluţie, în câţiva ani să ajungem la normalitate. (..) Există un consens politic la nivelul coaliţiei că trebuie rezolvată această problemă şi se lucrează la soluţie”, a spus Tănase Stamule. 

El a precizat că ”nu crede în şocuri”.

”Să zicem acum că de mâine toată lumea iese la 65 de ani la pensie şi toată lumea primeşte 70% la pensie e o naivitate, pentru că opoziţia va fi uriaşă, din păcate ce s-a făcut rău odată necesită mulţi ani pentru a repara. Este o problemă politică foarte sensibilă”, a spus deputatul PNL.

Tănase Stamule a mai afirmat că România face parte din UE, care este o structură supra-statală şi este firesc când eşti într-o structură de tip european să te consulţi cu Comisia Europeană.

”Nu e că te duci la Înalta Poartă, noi facem parte din Înalta Poartă, avem europarlamentari, avem comisar, nu e ca şi cum te duci la un străin. Nu trebuie să ne privim ca ceva extern UE”, a mai spus Stamule. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.