Un şofer cu o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat a provocat un accident rutier în Câmpulung Moldovenesc, fără a exista persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, despre faptul că pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un accident rutier. 
 
“În urma cercetărilor s-au stabilit că la data de 05.05.2023, ora 16.05, un bărbat de 61 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul pe strada Muşatinilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe strada Calea Bucovinei, pe direcţia comuna Vama spre comuna Pojorâta. În urma evenimentului a rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea autourismelor implicate”, se arată în comunicat.
 
IPJ Suceava a menţionat că şoferul în vârstă de 61 de ani emana halenă alcoolică şi a fost testat, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
 
Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.