Poliţiştii suceveni au găsit produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, în urma unei acţiuni care a avut loc în mai multe localităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava au anunţat că poliţiştii au desfăşurat o acţiune în satul Cumpărătura, comuna Bosanci, oraşul Vicovu de Sus şi municipiul Fălticeni, pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuală.        
“În cadrul acţiunii a fost identificat un bărbat în vârstă de 54 ani, care oferea spre comercializare în incinta târgului auto situat în sat Cumpărătura, com. Bosanci, obiecte vestimentare inscripţionate cu mărci de prestigiu şi protejate, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 6.600 lei”, au precizat poliţiştii.
De asemenea, în cadrul acestei acţiuni, a fost identificat un tânăr în vârstă de 25 ani, oferea spre comercializare în incinta târgului auto situat în sat Cumpărătura, comuna Bosanci, obiecte vestimentare inscripţionate cu mărci de prestigiu şi protejate, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 5.600 lei.
“În punctul de lucru aparţinând unei întreprinderi individuale, situat într-un complex comercial din mun. Fălticeni se ofereau spre comercializare obiecte vestimentare inscripţionate cu marci de prestigiu fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.  În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 8.550 lei”, a menţionat sursa citată.
Tot în municipiul Fălticeni poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 57 ani, care oferea spre comercializare în incinta bazarului central situat în municipiul Fălticeni, obiecte vestimentare inscripţionate cu marci de prestigiu, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 4.500 lei.
De asemenea, poliţiştii au mai descoperit un bărbat în vârstă de 53 ani, oferea spre comercializare în incinta bazarului central situat în Fălticeni, obiecte vestimentare fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 3.500 lei.
În urma acţiunii poliţiştii au ridicat 123 de articole vestimentare, încălţăminte şi parfumuri inscripţionate cu mărci protejate pe teritoriul României în valoare de 28.750 lei.
În aceste cazuri au fost deschise dosare penale pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică.
Foto: IPJ Suceava
Foto: IPJ Suceava
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.