Garda de Mediu Suceava a fost sesizată cu privire la depozitarea ilegală a unor cantităţi impresionante de deşeuri pe un tren din localitatea Udeşti. În urma verificărilor, o persoană a fost amendată de Garda de Mediu cu 15.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garda de Mediu Suceava a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că a fost sesizată de faptul că o persoană din localitatea Udeşti a creat un disconfort vecinilor prin mirosul provenit de la creşterea animalelor precum şi depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor.  

“O echipă de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava împreună cu reprezentantul primăriei s-au deplasat la faţa locului unde s-a constatat că aspectele semnalate în petiţie se confirmă. Au fost identificate depozitări masive de deşeuri provenite din dezmembrări auto, deşeuri din construcţii, deşeuri feroase, anvelope uzate, azbest depozitate direct pe sol pe terenul proprietate privată în localitatea Udeşti”, a transmis Garda de Mediu Suceava. 

Proprietarul terenului respectiv a fost amendat cu 15.000 de lei pentru încălcarea legii privind regimul deşeurilor. De asemenea, au fost stabilite termene pe care proprietarul trebuie să le respecte pentru îndepărtarea deşeurilor respective. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.