Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii suceveni după ce în urmă cu o lună şi jumătate a agresat un poliţist, lovindu-l cu pumnii în faţă. Acesta fusese solicitat să intervină la un restaurant din Vatra Dornei pentru că bărbatul respectiv provocase un scandal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Robert-Andrei Parfene pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, bărbatul a provocat un scandal în incinta unui restaurant din Vatra Dornei, iar agentul de pază ai localului a solicitat sprijinul poliţiştilor.

Un agent şef adjunct din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei s-a deplasat la faţa locului, dar bărbatul respectiv a continuat scandalul. Mai întâi, el l-a tras pe poliţist de mâneca de la uniformă, reuşind să-i rupă fermoarul hainei, iar apoi l-a lovit cu pumnul în faţă pe poliţist.

În urma agresiunii, agentul de poliţie a avut nevoie de trei - patru zile de îngrijiri medicale. Bărbatul respectiv a fost cercetat sub control judiciar.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionare la  Judecătoria Vatra Dornei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.