Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acest moment, în secţia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" mai sunt internaţi trei dintre cei şase militari din Batalionul 30 Vânători de Munte, victime ale accidentului rutier din data de 29 iunie

Potrivit unităţii medicale, doi dintre pacienţi  sunt echilibraţi cardiovascular şi respirator, iar starea generală este bună. Ambii urmează tratament cu antibiotic cu spectru larg, antiinflamatorii şi antialgice, anticoagulant profilactic, protective gastric. Se mobilizează sub supravegherea kinetoterapeutului.

 Şi al treilea militar care mai este internat are evoluţie favorabilă post-operator, cu reducerea edemului de la nivelul intervenţiilor chirurgicale (pumn şi gleznă stângă), cu recăpătarea aspectului anatomic şi funcţional. Evoluţia locală este favorabilă, se continuă tratamentul analgezic, anticoagulant, antibiotic şi gastro-protector.

Militarii externaţi au primit diverse recomandări inclusiv revenirea la control, evitarea efortului fizic, a frigului şi a umezelii, iar cei cu atelă ghipsată sau eşarfă umăr- antebraţ vor face reevaluare radiologică, la anumite intervale de timp.         

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.