Spitalul Judeţean Constanţa interzice începând accesul aparţinătorilor în secţiile de Oncologie, ATI adulţi şi ATI copii, în timp ce pentru restul secţiilor programul de vizită va fi redus, în urma creşterii numărului de viroze şi infecţii respiratorii. Accesul vizitatorilor va fi permis doar cu echipament de protecţie, disponibil pe secţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a anunţat, miercuri, că în urma creşterii numărului de viroze şi infecţii respiratorii apărute în ultima lună la nivel naţional, dar şi local, a luat mai multe decizii privind accesul vizitatorilor în incinta unităţii spitaliceşti.

Astfel, începând de joi, în secţiile Oncologie, ATI adulţi şi ATI copii va fi interzis accesul aparţinătorilor, iar pentru celelalte secţii din spital va fi redus programul de vizită la doar câteva ore. 

De asemenea, accesul vizitatorilor în afara orelor de program este complet interzis, iar în timpul programului de vizită se impune limitarea accesului la un vizitator/pacient, persoanele cu viroze sau infecţii respiratorii neavând voie să intre în saloanele pacienţilor.

“Respectarea măsurilor de igienă a mâinilor, spălarea şi dezinfectarea mâinilor cu soluţii hidroalcoolice sunt obligatorii atât pentru pacienţi şi vizitatori cât şi pentru personalul medical”, au precizat reprezentanii unităţii spitaliceşti.

Totodată, echipamentul de protecţie este obligatoriu, acesta fiind disponibil la intrarea în secţii, la fel şi purtarea măştii. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.