Carantina impusă la Spitalul "Dimitrie Gerota", unde fusese internat pacientul care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate şi care şi-a infectat cu coronavirus propria familie, personalul medical şi colegi, a fost ridicată miercuri, după dezinfecţie şi igienizare. Totuşi, spitalul nu poate primi pacienţi şi nu se pot face consultaţii, aceste activităţi urmând să se reia după finalizarea procedurilor de dezinfecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La nivelul spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată. Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor", a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

"În acest moment spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie", a precizat sursa citată.

La Spitalul MAI ”Dimitrie Gerota” a fost internat pacientul de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, infectând propria femilie, personalul medical, colegi de serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.