Spitalul Clinic Judeţean Mureş anunţă, luni, că a suplimentat numărul paturilor destinate pacienţilor cu coronavirus, ajungând la 108. 58 de pacienţi pozitivi sunt internaţi în prezent, 9 la Secţia ATI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere contextul epidemiologic, începând de 04.10.2021 Spitalul Clinic Judeţean Mureş şi-a mărit numărul de paturi covid de la 81 la 108 paturi Covid în total. De la începutul pandemiei în secţiile Spitalului Clinic Judeţean Mureş au fost internaţi 4454 de pacienţi cu infecţie SARS-CoV-2 din care 627 au fost fost transferaţi din alte spitale atât din judeţul Mureş cât şi din alte judeţe”, a transmis, luni, Spitalul Mureş.  

Potrivit datelor oferite de către reprezentanţii instituţiei, în prezent în secţiile Spitalului Clinic Judeţean Mureş sunt internaţi 58 pacienţi Covid pozitivi din care 9 la Secţia ATI. 

De la debutul pandemiei, în judeţul Mureş au fost confirmate 26.411 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2.  

”Faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 116 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 44 persoane au fost reconfirmate pozitiv în judeţul Mureş. Potrivit informaţiilor DSP Mureş, 212 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în judeţul Mureş.”, a transmis Prefectura Mureş.  

Până acum, 988 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş, potrivit datelor DSP Mureş.  

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 207 teste RT-PCR şi 828 de teste rapide antigenice. 

În judeţul Mureş, 120 persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1.084 de persoane se află în carantină la domiciliu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.