Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că TAROM-ul poate fi salvat, iar ”pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate şi de reducerea datoriilor”, şi pledează pentru solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiţi cu salariul minim pe economie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”TAROM poate fi salvat! Pentru asta este nevoie de îndeplinirea reformelor asumate şi de reducerea datoriilor. Trebuie găsite soluţii punctuale de conducerea TAROM în cadrul companiei!”, a scris ministrul pe Facebook. 
 
Sorin Grindeanu mai afirmă: ”Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiţi cu salariul minim pe economie!”

”TAROM-ul nu se află într-o situaţia economică bună, din păcate. De asemenea, am mai declarat acest lucru, îmi doresc, şi nu doar eu ci şi întreg Guvernul României şi cred că ori român de bună credinţă, ca Tarom-ul să nu intre într-un scenariu asemănător altor companii de transport aerian, scenariu nu tocmai fericit”, a declarat Grindeanu, după participarea la evenimentul prin care CNAIR a predat luni Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău. 

El a arătat că îşi doreşte, în condiţiile în care şi-au asumat un plan cu Comisia Europeană, pentru salvarea Tarom, să se intre pe acest făgaş, pentru că acest plan dă şansa companiei să fie salvată. 

”Ştiu că există mulţi angajaţi, în special în teritoriu, ai Taromului, care au nivelul salariului minim pe economie şi mă aşteptam ca acolo, în primul rând, să se vină cu revendicări”, a mai spus Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.