Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, despre podul de la Brăila, că lucrarea nu a fost încă recepţionată şi că săptămâna viitoare se va duce în zonă pentru a verifica drumul expres Galaţi-Brăila, dar se va interesa şi ce se întâmplă pe pod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În primul rând o să merg şi săptămâna viitoare în zonă şi o să dau mai multe explicaţii acolo. Pe larg o să abordăm subiectul săptămâna viitoare, pentru că voi merge acolo, în zonă, voi merge în primul rând să văd cum merge investiţia drumului expres Galaţi-Brăila, o investiţie care trebuie să se finalizeze la sfârşitul anului, la jumătatea anului viitor. Trebuie să vedem. Da, cu acea ocazie voi detalia şi acest subiect”, a declarat Sorin Grindeanu.
 
Grindeanu a precizat că lucrările la podul de la Brăila nu au fost recepţionate. 
 
”Un singur lucru vreau să spun în acest moment: acea lucrare n-a fost recepţionată. Punct. Restul detaliem săptămâna viitoare, vă asigur, fără niciun fel de problemă”, a spus ministrul.
 
Circulaţia a fost deschisă pe noul pod de la Brăila, în această vară, însă au apărut deja mai multe nereguli care sunt reparate de către constructor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.