Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: anunţă că CNAIR a semnat luni contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia. Valoarea contractului este de 1,15 miliarde lei (fără TVA), iar constructorul turc are la dispoziţie 12 luni pentru proiectare şi 36 de luni pentru execuţia lucrărilor, mai precizează ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a DN 71, sectorul Târgovişte - Sinaia! Proiectul este important pentru decongestionarea traficului în zonă prin crearea unei variante alternative la DN1 şi DN1A, oferind conducătorilor auto o altă conexiune între Bucureşti, Târgovişte şi Sinaia”, spune ministrul Sorin Grindeanu într-o postare.
 
Ministrul Transporturilor precizează că valoarea contractului este de 1,15 miliarde lei (fără TVA), iar constructorul turc are la dispoziţie 12 luni pentru proiectare şi 36 de luni pentru execuţia lucrărilor de consolidare a celor 58,8 km dintre Târgovişte şi Sinaia.
 
”Sursa de finanţare este din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport”, mai precizează Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.