Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, în cadrul vizitei la şantierul obiectivului de investiţii Autostrada Sibiu-Piteşti, Secţiunea 4, că sunt capabili să mai cheltuiască sute de milioane bune până la sfârşitul anului, astfel încât rata de absorbţie să fie cât mai mare şi să nu fim în situaţia da a nu accesa sume care au fost negociate 10 ani de către România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Transporturilor a declarat că au terminat şi banii primiţi de la Guvern ultima dată, suplimentarea primită de Ministerul Transporturilor. ”Vorbim de POIM, pentru că acest program operational este cel mai cel care arde acum şi pe care trebuie să-l finalizăm până la finalul acestui an. Am avut 4,5 miliarde de fonduri externe nerambursabile, am primit acum câteva luni o suplimentare de 10%, vă anunţ că am terminat şi acea suplimentare. Suntem capabili să mai cheltuim sute de milioane bune până la sfârşitul anului, astfel încât rata de absorbţie să fie cât mai mare şi să nu fim în situaţia da a nu accesa sume care au fost negociate 10 ani de către România”, a spus ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu a precizat că sunt pregătiţi dacă se vor găsi resursele financiare, în aceste două luni, astfel că vor putea accesa sumele suplimentare şi faţă de cei 10 %”, a mai spus ministrul Transporturilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.