Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că are semnale că segmentul de autostradă Sibiu-Boiţa va fi finalizat în luna decembrie a acestui an, cu şase luni mai repede decât a fost prevăzut în contract.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Timişoara, că pe tronsonul de autostradă Sibiu-Boiţa lucrările sunt aproape de finalizare, iar pe tronsonul Piteşti-Curtea de Argeş este un ritm mai bun al lucrărilor.
 
”Pe Sibiu-Boiţa am semnale că în decembrie va fi finalizat lotul, iar pe Piteşti-Curtea de Argeş există un progres şi un ritm mai bun decât la începutul proiectului. Asta nu am remarcat doar eu, ci şi oamenii care locuiesc în zonă au observat. Când lucrurile merg într-o direcţie bună, nu ezit să o spun. Pe Sibiu-Boiţa se va finaliza cu şase luni mai repede şi în felicit pe constructori că au reuşit să facă acest lucru”, a arătat Sorin Grindeanu.
 
Asociaţia Pro Infrastructură a transmis că ”primii şi ultimii kilometri de autostradă din 2022” ar putea fi cei de pe primul lot din Autostrada Sibiu - Piteşti.
 
”Primii şi ultimii kilometri de autostradă din 2022. Umblă vorba prin târg că 15 decembrie este data asumată încă neoficial pentru inaugurarea primei secţiuni din mult-aşteptata Autostradă A1 Sibiu-Piteşti”, a transmis, marţi seară, Asociaţia Pro Infrastructură.  
 
Secţiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Piteşti (Sibiu-Boiţa) are o lungime de 13,17 kilometri, iar pe traseul acesteia au fost construite, până acum, opt poduri, pasaje si viaducte, precum şi două noduri rutiere la intersecţia cu drumurile naţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.