Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că, miercuri, a fost desemnat câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a Autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ (Leghin-Târgu Neamţ), cu o lungime de aproape 30 de kilometri. Valoarea contractului este de 1,56 miliarde de lei (fără TVA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”A fost desemnat astăzi câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a Autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ (Leghin-Târgu Neamţ). Pentru finalizarea celor 29,91 km ai acestei secţiuni a A8 (Autostrada Unirii) constructorul român desemnat are la dispoziţie 30 de luni (6 luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor) şi suma de 1,56 de miliarde de (fără TVA) asiguraţi prin PNRR”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Potrivit sursei citate, contractul va putea fi semnat după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

La rândul său, Cristian Pistol, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a precizat că asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL a fost desemnată câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a autostrăzii TârguMureş - TârguNeamţ, cu preţul de 1,56 miliarde de lei (fără TVA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.