Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că, miercuri, a fost desemnat câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a Autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ (Leghin-Târgu Neamţ), cu o lungime de aproape 30 de kilometri. Valoarea contractului este de 1,56 miliarde de lei (fără TVA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost desemnat astăzi câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a Autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ (Leghin-Târgu Neamţ). Pentru finalizarea celor 29,91 km ai acestei secţiuni a A8 (Autostrada Unirii) constructorul român desemnat are la dispoziţie 30 de luni (6 luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor) şi suma de 1,56 de miliarde de (fără TVA) asiguraţi prin PNRR”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Potrivit sursei citate, contractul va putea fi semnat după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

La rândul său, Cristian Pistol, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a precizat că asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL a fost desemnată câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 3 a autostrăzii TârguMureş - TârguNeamţ, cu preţul de 1,56 miliarde de lei (fără TVA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.