Vaccinurile şi strategia de vaccinare anti-COVID nu au fost benefice pentru sănătatea oamenilor cred 58% dintre persoanele care au răspuns, în martie, la un sondaj telefonic realizat de Avangarde, la solicitarea G4 Media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întrebarea ”Consideraţi că vaccinurile şi strategia de vaccinare anti-COVID au fost benefice pentru sănătatea oamenilor?”, 58% dintre respondenţi au răspuns ”NU”.

36% dintre cei care au participat au răspuns ”Da”, 4% au afirmat că nu pot aprecia, iar 1% nu au răspuns.

La întrebarea ”Consideraţi că România a avut mai multe beneficii sau mai mult de pierdut ca urmare a apartenenţei la Uniunea Europeană?”, 63% au răspuns ”Da”, 26% au răspuns ”Nu”, 8% au afirmat că nu pot aprecia, iar 3% nu au răspuns.

Sondajul Avangarde a fost realizat, în perioada 11-17 martie, la comanda G4Media, pe un eşantion reprezentativ de 1.150 de respondenţi, cu vârsta de peste 18 ani. Răspunsurile au fost colectate telefonic, marja de eroare fiind de +/- 3%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.