Sindicatul Europol a transmis, joi, că poliţiştii din Botoşani au primit trei apeluri la 112 care semnalau că un bărbat ar conduce băut. Patrulele au plecat în urmărirea sa, dar bărbatul a refuzat să oprească şi a accelerat. Pe durata urmăririi, care s-a făcut pe zeci de kilometri, bărbatul a reuşit să spargă mai multe baraje şi a lovit mai multe autospeciale. S-au tras 17 focuri de armă, iar într-un final bărbatul a decedat. Şoferul era cunoscut de poliţişti, fiind condamnat pentru trafic de minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Sindicatul Europol relatează, joi, pe pagina de Facebook, despre şoferul din Botoşani care a fost urmărit zeci de kilometri şi s-au tras focuri de armă pentru a-l opri. 
 
Sindicaliştii afirmă că s-au primit trei apeluri la 112 care semnalau că un bărbat ar conduce băut. 
 
”Patrula a interceptat maşina în trafic, însă la vederea poliţiştilor, şoferul a mărit viteza şi s-a deplasat spre judeţul Iaşi. Pe parcursul urmăririi şoferul a reuşit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliţie punându-le în pericol viaţa agenţilor de politie. Pe raza jud. Botoşani însă, şoferul a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil. S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia pneurilor. Pericolul reprezentat de şoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă şi riscantă în care conducea autoturismul”, au scris, joi, sindicaliştii pe Facebook. 
 
Potrivit acestora, în urma impactului, şoferul a suferit mai multe vătămări şi la scurt timp acesta a decedat. 
 
”Nu avem mai multe detalii la acest moment însă modul de acţiune al poliţiştilor a fost ireproşabil. Felicitări”, au mai scris sindicaliştii
 
Aceştia precizează că bărbatul era cunoscut forţelor de ordine, întrucât în 2015 a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru trafic de minori, dar a fost eliberat condiţionat în 2017.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.