Prefectura Sibiu a anunţat, luni, că 17 persoane de la fabrica de materiale sanitare din Cisnădie au fost confirmate cu coronavirus. Restul angajaţilor sunt în continuare izolaţi la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte situaţia personalului de la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020, ora 14:00, avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2”, a transmis, luni, Prefectura Sibiu.

Sursa citată a precizat că toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, sub tratament specific şi fiind atent monitorizate.

”Nu a mai fost înregistrat nici un deces din rândul personalului fabricii”, a mai transmis Prefectura Sibiu.

O angajată a fabricii din Cisnădie a murit săptămâna trecută din cauza coronavirus, iar angajaţii societăţii sunt izolaţi la domiciliu.

Fabrica are aproape 300 de angajaţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.